BAŞKAN SÖZ VERDİ AKÜLÜ ARABA GELDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU SÖZ VERDİĞİ AKÜLÜ ARABAYI TESLİM ETTİ

Yapılan yardım ve desteklerde yerinde inceleme ve yerinde tespit olayına önem veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediyeye dilekçe ile ulaşarak akülü araba talebinde bulunan aileye geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirmişti. Yürüme güçlüğü çeken 18 yaşındaki İbrahim Halil Vural'ı ziyaret eden ve isteği doğrultusunda yerinde tespitler yapan Başkan Fadıloğlu İbrahim’e akülü araba sözü vermişti. Başkan Fadıloğlu verdiği sözü tutarak yürüme güçlüğü çeken İbrahim’i yanında getirdiği akülü araba ile sevindirdi.

SEVİNCİMİZ İKİ KAT ARTTI

Çocuklarının gözlerindeki mutluluğu fark eden ve iki kat sevinen aile; “ Daha önceden kullandığımız bir araba vardı fakat bozulduktan sonra maddi imkânsızlıklardan dolayı yaptıramadık. Çocuğumuz yürüme güçlüğü çekiyor. Bu yüzden birçok şeyden mahrum kalıyordu. Bu araba sayesinde hem biz çok mutlu olduk, hem de oğlumuz büyük bir sevinç yaşadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ÇOK MUTLU OLDUM

Aldığı akülü araba sayesinde sevinen İbrahim Halil Vural; “Çok mutlu oldum, Başkanımız birkaç defa ziyaretime gelmişti. Bende akülü araba isteğimi iletmiştim. Başkanımız isteğimi yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İŞİMİZ İHTİYAÇ DUYULAN YERDE OLMAK

Öncelikli olarak İbrahim’in eğitimini aksatmaması gerektiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu; “ Öncelikli olarak ailemizi ziyaret ederek ihtiyacı tespit ettik. Ardından da ihtiyaç gereği duyulan akülü arabayı kardeşimize verdik. Artık İbrahim sadece istediği yere gidip gelmekle kalmayacak okuluna da giderek eğitimini tamamlayacak. Bizim işimiz ihtiyaç duyulan yerde vatandaşlarımızın yanında olmak. Ekibimizle birlikte ihtiyaç duyulan yerde olmaya devam edeceğiz” dedi.