-.jpeg)
BAŞKAN YILMAZ: “1 MAYIS; İŞÇİNİN, EMEKÇİNİN BAYRAMIDIR”
Başkan Avukat Umut Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “1 Mayıs; alın teridir, emektir, direniştir, özgürlüktür. 1 Mayıs; işçinin, emekçinin bayramıdır” ifadesine yer verdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü mesajında şu ifadeleri kullandı:
“1 Mayıs; alın teridir, emektir, direniştir, özgürlüktür. 1 Mayıs; işçinin, emekçinin bayramıdır.
Belediye Başkanı olarak, her zaman işçi haklarının ve emeğin değerinin bilincindeyim. Şehrimizin her köşesinde emeğiyle var olan işçi kardeşim ile birlikte, omuz omuza çalışmaktan vazgeçmeyeceğim.
İşçi kardeşlerimiz, emekleriyle gece-gündüz demeden çalışarak, şehrimize ve ülkemize büyük katkılar sağlıyor. Bu özverili çalışmaları ve alın teri değeri hiçbir zaman göz ardı edilemeyecek kadar büyüktür.
Bizler, işçi haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda her zaman yüksek duyarlılık gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. İşçi kardeşlerimin haklarını korumak ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
1 Mayıs, sadece hak talep etme günü değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik günüdür. Bu özel gün vesilesiyle birbirimize daha çok kenetlenmeli ve dayanışma ruhumuzu pekiştirmeliyiz.
Bugün, emeğin ve işçi mücadelesinin simgesi olan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu işçi ve emekçi kardeşlerimle birlikte yaşıyoruz. Tüm işçi kardeşlerimin ve emekçi vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMEKLİLERE VEFA DESTEĞİ
İFTİRALAR, BELGELERLE DARMADAĞIN
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRİYOR
ŞEHİTKAMİL’DEN BAĞBAŞI MAHALLESİ’NE YENİ ARAZİ YOLU
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, ŞEHİTKAMİL’DE COŞKUYLA KUTLANACAK
DÜLÜK TABİAT PARKI'NDA ORMAN YANGINI TATBİKATI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
GAZİANTEPSPOR TARAFTARLAR LOKALİ COŞKULU KATILIMLA AÇILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ATABEK VE ÖVÜNDÜK MAHALLELERİNE ZİYARET