BAŞKAN YILMAZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Çanakkale Zaferi hiç şüphesiz emsalsiz bir kahramanlık destanı olarak tarihe geçmiştir. İnananların, önünde hiçbir engel olamayacağının dünyaya ispatıdır” dedi.
Anafartalar, Conkbayırı, Seddülbahir ve Arıburnu’nda yazılan bu destanın Türk milletinin sarsılmaz iradesinin ve inancının simgesi olduğunu ifade eden Yılmaz, “Tarihin gördüğü en büyük direnişlerden biri olan bu zafer, "Çanakkale Geçilmez" sözünü tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum!" büyük bir liderlik göstermiş, bu büyük zaferin dönüm noktalarından biri olmuştur. Mehmetçiklerimiz, canlarından vazgeçse de vatan topraklarını düşmana teslim etmemiştir. Çanakkale, 110 yıldır devam eden ve asırlarca devam edecek onurumuzdur. Tarihe sığmayan eşsiz bir zaferdir. Bizlere düşen de bu emanete sahip çıkmak ve canımız pahasına yaşatmaktır. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıldönümü kutlu olsun. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimize rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL ÇOCUK ORKESTRASINDAN COŞKULU 19 MAYIS KONSERİ
ŞEHİTKAMİL’DE KENT GÖNÜLLÜLERİ PROJESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU
DÜLÜK ANTİK KENTİ’NDE SANAT VE TARİH AYNI TUVALDE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ ŞİRİNEVLER’DE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ
ŞEHİTKAMİL’DE KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DE 19 MAYIS COŞKUSU GÖKYÜZÜNE TAŞINDI
ŞEHİTKAMİL’DE 15 BİN KİŞİLİK DEV KONSER
ŞEHİTKAMİL’DE 19 MAYIS COŞKUSU GENÇLİK FESTİVALİ İLE BAŞLIYOR
ŞEHİTKAMİL’DE ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL DUYGU DOLU ETKİNLİK
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI