BAŞKAN YILMAZ’DAN ANLAMLI ZİYARET
YILMAZ: “TÜM İMKANLARIMIZLA ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Özel gereksinimli çocuklarla tek tek ilgilenerek oyunlar oynayan Yılmaz, “Şehitkamil Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla her zaman yanınızdayım. Çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak, eğitim ortamlarını güçlendirmek ve ailelerine nefes olacak çalışmalar üretmek temel sorumluluğumuzdur” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılanan Yılmaz, özel gereksinimli çocuklarla tek tek ilgilendi, onlarla oyunlar oynadı; sohbet etti ve sınıfları gezerek öğretmenlerden yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
Ziyaret boyunca çocuklarla renkli ve neşeli anlar yaşayan Yılmaz, özel gereksinimli öğrencilerin mutluluğunun kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. Çocukların eğitim süreçlerini yerinde gözlemleyen Yılmaz, öğretmenlerin fedakâr çalışmalarına da dikkat çekti. Öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çiçek takdim eden Yılmaz, “Benim en hassas olduğum konu çocuklar. Özel gereksinimli çocuklarımız da bizim için ayrı bir öneme sahip. Onların bir tebessümü, bir kelimesi, bir adım ilerlemesi bizim için çok değerli. Bu anlamda öğretmenlerimizin yaptığı iş gerçekten büyük bir emek, büyük bir fedakârlık gerektiriyor. Emek veren, gönlünü ortaya koyan tüm öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Şehitkamil Belediyesi olarak özel gereksinimli bireylere ve ailelerine her zaman destek olduklarını belirten Yılmaz, belediyenin bu konuda yürüttüğü projelere de değinerek, “Şehitkamil Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla her zaman yanınızdayım. Bu çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak, eğitim ortamlarını güçlendirmek ve ailelerine nefes olacak çalışmalar üretmek temel sorumluluğumuzdur” dedi.
Yılmaz, özel gereksinimli bireylerin toplumdaki yerinin güçlendirilmesi için çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.
Haberler
ŞEHİTKAMİL'DE ET VE TAVUK DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 28 AYDA 186 BİN METREKARELİK 38 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN
15 TEMMUZ RUHU ŞEHİTKAMİL’DE YAŞATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, 15 TEMMUZ’DA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ