BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
YILMAZ: “HİÇ KİMSE HİZMETTEN MAHRUM KALMAYACAK”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Sefaşehir Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada Yılmaz, devam eden ve planlanan projeleri anlatırken, vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, beraberinde birim yöneticileri ile Sefaşehir Mahallesi’ni ziyaret etti. Sorun ve talepleri dinleyen Yılmaz, projelerini anlattı.
Altyapıdan çevre düzenlemelerine, sosyal tesislerden spor alanlarına kadar birçok alanda yapılan ve planlanan çalışmaları paylaşan Yılmaz, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak yeni projeleri de hayata geçireceklerini açıkladı.
BİRLİKTE YOL ALIYORUZ
Vatandaşların gündeme getirdiği sorunları dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, çözüm noktasında ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahalle ziyaretlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sesine kulak vermeye çalışıyoruz. Belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. Hemşehrilerimizin fikirleri, önerileri ve talepleri bizler için yol gösterici oluyor. Şehitkamil’imizde bu anlayış çerçevesinde birlikte güzel yarınlara doğru yürüyoruz” dedi.
YILMAZ’DAN ÇOCUKLARA AYRICALIK
Ziyarette çocukların taleplerine öncelik veren Yılmaz, kız çocuklarının park ve voleybol sahası talebini ilgili birimlere anında yönlendirdi. Kısa süre içinde tamamlayarak, hizmete sunacaklarının sözünü verdi. Yılmaz, “Şehrimizin dört bir yanında hiç kimse hizmetten mahrum kalmayacak. Öncelikli olarak ihtiyaçları belirleyerek hemen hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çocuklarımız istekleri bizim için her şeyden önce gelir. Onların bizden istekleri geleceğe en güzel yatırım” diye konuştu.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN ARA TATİLE RENK KATAN TATİL ŞENLİĞİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SPOR ETKİNLİKLERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN NİZİP’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ATATÜRK HÜZÜN, GURUR VE ÖZLEMLE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR