BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİTKAMİL AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarını tek tek tebrik eden Yılmaz, sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde merkez bina ve ilçenin farklı noktalarında bulunan birimleri dolaşarak ‘ailem’ dediği belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye başkan yardımcılarının da katılığı bayramlaşma töreninde çalışma arkadaşlarına mutlu ve huzurlu bayramlar temennisinde bulunan Yılmaz, özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti.
AYNI AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bayram sonrası aynı aşk ve inançla Şehitkamil halkına hak ettiği şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini bildiren Yılmaz, “9 günlük tatili verimli bir şekilde geçirmenizi diliyorum. Aile ve sevdiklerinizle birlikte inşallah güzel bir bayram olur. Bayramdan sonra da Şehitkamil halkına en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE TRAFİKTE FARKINDALIK PROGRAMI
ŞEHİTKAMİL’İN YÜZÜCÜLERİ MİLLİ TAKIM YOLUNDA
ŞEHİTKAMİL’DE OSMAN ÖZTUNÇ İLE UNUTULMAZ GECE
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRTINA MAĞDURLARINA 20 BİN TL’LİK DESTEK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN YERİNDE HASAR TESPİTİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRTINA SEFERBERLİĞİ
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞUYOR