BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ ZİYARET

ŞEHİTKAMİL ÇOCUK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği ile Çamlıtepe Mahallesi'nde, çocukların sevinç çığlıklarıyla yankılandı. Gün boyu devam eden etkinliklerle eğitici ve öğretici oyunlarla eğlenceli bir gün geçiren çocukları ziyaret eden Başkan Umut Yılmaz, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından geliştirilen hafta Sacır Mahallesi'nde başlayan çocuk festivalleri Çamlıtepe Mahallesi'nde devam etti. “Çocuklar hep gülecek” hedefiyle geleneksel olarak, çocuklar doyasıya eğlendi.

BAŞKAN YILMAZ DA OYUNLARA EŞLİK ETTİ

Sabah saatlerinde Çamlıtepe Keloğlan Semt Parkı'nda kurulan oyun alanlarındaki geleneksel oyunların yanı sıra eğitimci ve öğretici oyunlarla çocuklar verimli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediye meclis üyeleri ile birlikte çocukların oynadıkları parkta sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Çocukların sevinç çığlıkları ile karşılanan Yılmaz, birlikte oyunlar oynayarak, mutluluklarına ortak oldu.

HER HAFTA BİR MAHALLEDE ŞENLİK

Yılmaz, en mutlu olduğu anlardan birinin yaşadığını ifade ederek, "Bu yolda çıkarken bir hedefimiz vardı. O da Şehitkamil'imizde mevcutların yüzlerinde sevincin eksik olmamasıydı. 1 yıl aşkın süre önce başlattığımız çocuk tatilleri ile her hafta bir mahallemizde bulunanla doyasıya eğleniyor, mutluluklarına ortak oluyor" dedi.

SÜRPRİZ ETKİNLİKLER OLACAK

Şenliklerin, kırsal ve kent merkezinin devamı olan şeyleri paylaşan Yılmaz, "Bir yerde ayrı ayrı etkinlikler düzenliyoruz, her mahallemizde ayrı ayrı eğitimler düzenliyoruz. Çocuklarımız, kişilerinin gözlerinde hocalarımızla birlikte hem eğleniyor hem de öğreniyor. Çocuklarımızın gönülden eğlenmesi bizi çok mutlu ediyor. Umarım yaz boyunca çocuk eğitimlerinin yanında birçok sürprizimiz olacak. Şehitkamil, daimaların mutluluklarıyla olacak" diye konuştu.