BAŞKANDAN SPOR KOPMLEKSİ MÜJDESİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   

Törende Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun, “Spor kompleksi yapacağız” müjdesi sporcu yakınları tarafından dakikalarca alkışlandı.

    Şehitkamil Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın 2009 yılı kapanış töreni yapıldı. 15 Haziran’da 9 branşta start alan spor okullarında katılan sporculardan 1742 kişi başarı göstererek sertifika almaya hak kazandı. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Abdülcabbar Özkara, Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Meclis üyeleri, spor dernekleri başkanları ve sporcu yakınlarının yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı. Törende kursiyer Ecem Kaleoğlu, tüm arkadaşları adına bir konuşma yaparak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve spor kulübü yönetimine teşekkür etti. 

    Daha sonra söz alan Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise, yaz spor okullarının her yıl artarak devam ettiğini ve gençlerin bu kurslar sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulduğunu ifade etti. 9 branşta yapılan yaz spor okullarında yetenekli gençleri de keşfettiklerini hatırlatan Güzel, “Gençlerimize daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi.
 

BAŞKAN FADILOĞLU, SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ VERDİ
   
Şehitkamil Belediyei Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise konuşmasına, gelecek yıl çok amaçlı bir spor kompleksi yapacaklarını müjdesini vererek başladı. Gaziantep’in yaz aylarındaki iklim durumunun kapalı alanlarda spor yapmaya elverişli olmadığına değinen Başkan Fadıloğlu, “Olayların içerisine girince eksiklikleri görüyorsunuz. Gündemimizde yüzme havuzu vardı. Ancak biz gençlerimize ve çocuklarımıza yaz kampı şeklinde spor yapma imkanı hazırlamayı ilk hedef olarak belirledik. Yani açık havada kros yapılabilecek, antrenman yapılabilecek mekanlar oluşturacağız. Önümüzdeki yıl bu projenin yapımına başlamayı düşünüyoruz. Daha sonra da yüzme havuzu ve diğer spor tesislerini sırayla hayata geçireceğiz” dedi.

BRANŞLAR VE SERTİFİKA ALAN SPORCULARIN DAĞILIMI
FUTBOL : 408 , BASKETBOL : 398, TEAKWANDO : 176, KARATE : 182, SATRANÇ: 97, VÜCUT GELİŞTİRME VE BİLEK GÜREŞİ : 207, STEP- AEROBİK: 67 , MASA TENİSİ : 112, VOLEYBOL: 95
TOPLAM: 1742 Kursiyer yaz spor okullarında eğitim görmüştür.
15 HAZİRAN 2009 DA BAŞLADI - 19.09.2009 DA BİTTİ
15 ANTRENÖR , 10AKADEMİK DANIŞMAN GÖREV YAPTI. 3 EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ