BAŞKANLARDAN ZİYARET

   Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


 29 Mart yerel seçimlerinin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Gaziantep Başsavcısı Kazım Arapoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Vali ve Başsavcıya seçimdeki organizasyon, alınan önlemler ve çalışmalar konusunda teşekkürlerini bildiren başkanlar, güzel bir uyum içerisinde hizmetlerin devam edeceğini belirtiler. 
 
    Gaziantep Başsavcısı Kazım Arapoğlu’nu makamında ziyaret ettikten sonra, Gaziantep Valiliğine geçen belediye başkanları Vali Süleyman Kamçı’nın makamında ziyaretin nedenine ilişkin açıklamada bulundular. Başkanları makamında kabul eden Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, başkanların bu inceliğine teşekkür ederken, Gaziantep’te hizmetlerin yine aynı hızla devam etmesi için başkanlara başarılar diledi.
 

    Daha sonra söz alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, seçimlerin son derece sakin ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesinin sevindirici olduğunu belirterek, “Sayın valimize ve Başsavcımıza teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Gaziantep son derece başarılı bir şekilde seçimleri atlatmıştır. Bundan sonra yapacağımız tek şey hizmetleri aynı hızla sürdürmektir” dedi.
 

   Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, kendilerini kabul eden Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı’ya teşekkür ederek konuşmasına başladı. Tahmazoğlu, “ Seçimler sırasında gerek güvenlik ve gerekse diğer tüm önlemler üst düzeydeydi. Bu nedenle başta sayın valimiz olmak üzere, başsavcımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 

    Şehitkamil Belediye Başkanı M.Rıdvan Fadıloğlu da, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Gaziantep’te örnek bir uyum içerisinde çalışacaklarını belirten Fadıloğlu, “Öncelikle seçimlerin olaysız ve örnek bir şekilde geçmesinden dolayı mutluyuz. Bu konuda sayın Valimiz başta olmak üzere, Başsavcımız sayın Kazım Arapoğlu’na teşekkür ediyorum. Bundan sonra artık hizmete odaklanmalıyız. Gaziantep’e yakışır hizmetler yapacağız” diye konuştu.