BASKETBOL FEDERASYONUNDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GAZİANTEP’TE SPOR VE SPORCUYA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı adına, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci ’ye Gaziantep’te basketbol branşına vermiş oldukları büyük destek ve Türk sporunun gelişmesi adına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim eden federasyon il temsilcisi Güven Alkoçak, Şehitkamil Belediyesinin yıllardır spor ve sporcuya büyük destekler verdiğini belirtti.  Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen plaket takdim töreninde söz alan Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Alkoçak, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli mesai arkadaşları, basketbol branşında açmış oldukları yaz ve kış spor okullarıyla yıl içerisinde binlerce sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen basketbol kupaları ve turnuvalarıyla ayrıca müsabık anlamda her kategoride faaliyet gösteren ekiplerinin elde etmiş olduğu başarılar ve ilimizi temsil ettikleri mecralarda sergilemiş oldukları fair play tutumuyla tüm camiamızın takdirini topluyor ve büyük bir teşekkürü hak ediyorlar. Bende bu nedenlerden dolayı temsil ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı adına Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm yöneticilerimize yıl içerisindeki faaliyetlerde büyük emekler sarf eden idari ve teknik ekip kadrolarına, sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BASKETBOL BRANŞI FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Gaziantep’te son dönemlerde basketbol branşında yapılan önemli faaliyetlerin değerlendirildiği programda ilerleyen dönemlerde Şehitkamil Belediyesi ve Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği  iş birliği ile yapılacak faaliyetler değerlendirildi.  Plaket takdim töreninde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’te basketbol branşına olan ilginin memnuniyet verici olduğunu ve çeşitli organizasyon ve etkinliklerle bu branşa olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.