BAYANLAR SPOR MERKEZİNE AKIN EDİYOR

Atatürk Mahallesi Sağlıklı Yaşam Parkı içerisinde bulunan Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezi uygulamış olduğu spor branşlarıyla bayanların uğrak mekanı haline geldi. Sabah sekiz ile Akşam sekiz arası günde 10 seans spor yapan hanımlar spor merkezinden son derece memnun olduklarını dile getirerek, spor salonumuz çok temiz. Hocaların bizlerle olan diyalogu, isteklerimize cevap vermeleri çok iyi. Amacımız sadece spor yapmak değil, günün yorgunluğunu ve stresini spor yaparak atabilmemiz. Böyle mekanların çoğalmasını istiyoruz dediler.

Kurs hakkında bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezi Sorumlusu Aysun Akar ise şuan kursa kayıtlı 270 üyenin bulunduğunu belirterek her geçen gün bu sayının arttığını vurguladı. Akar; “Günde 10 seans kurs veriyoruz. Sabah sekiz ile akşam sekiz arası. Step, pilates ve fitness olmak üzere Üç branşta verdiğimiz kurslarımızla buraya gelen bayanlara en güzel spor yapma imkanını sunuyoruz”. Kayıt için herhangi bir evraka gerek olmadığına da değinen Akar, Spor merkezimize gelmeleri kayıt için yeterlidir dedi.