BAYANLAR ÜRETİMDE SINIR TANIMIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAYANLARIN SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz günlerde dokuz sosyal tesisin bir araya gelerek yıl boyunca ürettikleri ürünlerin sergisinde bulunan Başkan Fadıloğlu, yine Şehitkamil Belediyesine bağlı farklı sosyal tesislerde yapılan ürünlerin sergisini açtı. Tesislerde eğitim gören anaokulu öğrencileri ile de vakit geçiren Başkan Fadıloğlu minik öğrencilerin sevgisiyle karşılandı. Bayanların birbirinden farklı alanlarda ortaya çıkardıkları ürünler sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

SOSYAL TESİSLERİN AİLE VE SOSYAL YAŞANTIMIZA OLUMLU KATKISI OLDU

Sosyal Tesislerdeki faaliyetlere katılan ve kurs gören bayanlar; “ Sosyal tesisleri bir el beceri kursu gibi değil de aynı zamanda bir eğitim yuvası gibi görüyoruz. Çünkü burada bizlere birçok alanda eğitim veriliyor. Buda bizim aile hayatımız ve sosyal yaşamımıza olumlu katkılar sağlıyor. Ayrıca bizler burada bir şeyler üretip ortaya bir ürün çıkardığımızda aile bütçemize de katkı sağlama gibi bir fırsatımız da oluyor. Bu da bizlere hem maddi hem de manevi açıdan bir yarar sağlıyor. Biz burada bulunmaktan çok mutluyuz. Zaman öldürmek için değil burada bir şeyler öğrenebilmek için buradayız. Bizler için çok önemli bir hizmet. Başkanımıza bize kazandırmış olduğu bu sosyal tesislerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Sergiyi gezen misafirlere çeşitli ikramlarda bulunan bayanlar açılışın ardından Başkan Fadıloğlu ile fotoğraf çektirdiler.