-(1)-.jpeg)
BAYRAMIN COŞKUSU, ŞEHİTKAMİL’İN EN ÜCRA NOKTASINA KADAR TAŞINDI
Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gerçekleştirdi. Etkinlikler, tüm kırsal mahallelerde yapılacak.
Türkiye'nin dört bir yanında yaşanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, Şehitkamil’in kırsal mahallelerinde de yaşatılıyor. Çocuklara özel olarak düzenlenen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.
Sandalye kapmaca, top taşıma, çuval yarışı, halat çekme, yüz boyama, bubble show, sosis balon katlama, parmak boyama, pamuk şeker, popcorn, palyaço, animatör ve Elsa/Pamuk Prenses gibi aktivitelere katılan çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadılar.
Şehitkamil Belediyesi tarafından 22 Nisan 2024 Pazartesi günü Acaroba, Durnalık, Cerit Yeniyapan, Akçaburç, Kızıkhamurkesen organize edilen programlar, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Dımışkılı, Sofalıcı, Karadede, Öğümsöğüt, Bedirkent, Dülük Mahallesinde düzenlenecek. 25 Nisan 2024 Perşembe günü ise Yamaçoba, Bayatlı, Suboğazı ve Kozluyazı Mahallesinde gerçekleştirilecek organizasyonlar, 26 Nisan 2024 Cuma günü Büyükpınar, Atalar, Güngürge, Karasakal Mahallesinde yapılacak. 29 Nisan 2024 Pazartesi günü İncesu, Erikli, Bilek, Batal, Yukarı Arıl Mahallesindeki etkinlikler, 30 Nisan 2024 Salı günü Aktoprak, Sam, Atabek, Göksüncük, Yalangoz Mahallesinde düzenlenecek. 2 Mayıs Perşembe günü Yeşilce, Ağaçlı (Boyno), Yığınlı, Ülkerli, Altınova, Dündarlı, Karacaören, Karacaburç Mahallesindeki etkinliklerle program tamamlanacak.
Haberler
DÜLÜK’TE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA VEFA DOLU JEST
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENTİ KAZI ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYMENLİ VE AĞAÇLIBOYNO’YA DÜĞÜN ALANI FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET