BAYRAMLAR DOSTLUĞUMUZU VE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMELİ

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ÖNEM VERMELİYİZ

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Milli ve manevi duyguların en üst düzeyde yaşandığı bayramlar kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirmeli, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmalı. Kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği bu önemli günleri çok iyi değerlendirmeliyiz. Akrabaları, büyükleri ziyaret edip onların hayır dualarını almalıyız” şeklinde konuştu.

ESKİ RAMAZANLARI YAŞATABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE

Eski Ramazanları yaşatabilmenin amacında olduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Şehitkamil Belediyesi olarak Ramazan ayına özgü mahallelerimizde düzenlediğimiz şenlikler ve çeşitli etkinliklerle Ramazan ayının sevincine ve bereketine ortak olmaya çalıştık. Amacımız hem çocuklarımıza hem de gençlerimize bu mübarek ayın önemini vurgulamak; sizlere ise eski Ramazanları tekrar yaşatmaktı. Bunu bir nebze de olsa başardıysak ne mutlu bizlere. Bu duygu ve temennilerle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.