BAYRAMLAR PAYLAŞTIKÇA ANLAM KAZANIR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu; “Aslında bu Ramazan, bizler için çok farklıydı. Mahallelerde düzenlediğimiz şenliklerle sizlerin konuğu olduk. Amacımız çocuklarımıza bu ayın bambaşka bir ay olduğunu öğretmek; sizlere ise eski Ramazanlar’ı tekrar yaşatmaktı. Bunu bir nebze de olsa başardıysak ne mutlu bize…” şeklinde konuştu.

Bayramların paylaşıldıkça daha da anlam kazandığını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Sevdiklerimizle bir arada geçireceğimiz her bayram, onlara yalnız olmadıklarını hatırlatmak için güzel bir fırsattır.

Bayramlar; hayatın getirdiği tüm zorluklara karşın, ortak değerleri paylaşma güzelliğinin en yoğun şekilde yaşandığı; kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgi ile gönüllerin yakınlaştığı çok özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan bayramlarımızı, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve yaşadığımız şehre karşı olan sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.