BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gaziantep’in İslahiye ilçesine bağlı Altınüzüm, Fevzipaşa, Boğaziçi ve Yeşilyurt Beldelerinin Belediye Başkanları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Yapılan çalışmalar ve ileriye dönük yapılması gerekenler hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Fadıloğlu; "Belde belediyelere verdikleri desteğin devam edeceğini belirtirken, ziyaretlerinden dolayı belde belediye başkanlarına teşekkür etti.”

 

İMECE USULU YARDIMLAŞARAK BELDE BELEDİYELERİMİZE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Kaynak milletin olduğu sürece bu kaynaklar her zaman millete harcanmalıdır diyen Başkan Fadıloğlu; “ Bizim imkanlarımız belde belediyelere oranla daha iyi. Kardeş olarak gördüğümüz Belde Belediyelerimizin imkanlarının belirli bir noktaya gelmesi ve hizmet verebilmeleri için bizim onlara destek vermemiz gerekmektedir. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin imkanlar dahilinde Belde Belediyelerimize katkı vermeye çalışıyoruz. Bu işi bir yardım olarak değil bir paylaşım olarak görüyoruz. Bizler her ne kadar bağlı bulunduğumuz ilçeye hizmet etmeye çalışsak ta belde de yaşayan vatandaşlarımızın da yaşam standardını düşünmek zorundayız. İşte bu noktada bizler imece usulü imkanlar dahilinde yardımlaşarak birlikte hareket etmeye hazırız” dedi.

 

BAŞKANIMIZIN DESTEĞİNİ HERZAMAN HİSSEDİYORUZ

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunan İslahiye belde belediye başkanları ise; “ Başkanımız elinden geldiğince bizlere destek olmaya çalışıyor. Kendisini bir abi bir büyüğümüz olarak görüyoruz. Bizler Belde Belediye başkanları olarak Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Başkanımızın her zaman yanındayız” açıklamasını yaptılar.