BEYAZ UMUTLAR PROJESİ ŞİRİN EVLERDE BAŞLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Proje tanıtım törenine: Büyükşehir Belediye Başkan vekili; Ünsan Göksen, Şehitkâmil Belediye Başkanı; M. Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Türk Anneler Derneği Gaziantep Şube Başkanı; Süheyla Tahaoğlu, çok sayıda basın mensubu ve davetliler katıldı.

FADILOĞLU: “BAŞARI İÇİN, TOPLAM KALİTE OLMALI”

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yaptığı konuşmada; “Bildiğiniz gibi Şirinevler Mahallemizdeki evlerin dış cephelerinin sıvasını ve boyasını yenilemek için, Türk Anneler Derneği’nin desteğiyle yeni bir proje başlatıyoruz.

Evlerin duvarlarını, kapılarını, pencerelerini boyamak yaşadığınız ortamın rengini, havasını bir parça değiştirebilirse ne mutlu bizlere. Hem sağlık açısından, hem de çevrenin güzelleşmesi için el ele bu çalışmayı bitireceğiz.

Yine bu bölgede inşa edilecek olan 1+1 Sosyal Konutları yoksul vatandaşlarımıza kaloriferli modern bir yaşam alanı sunacak fakat bizler eski yapılarda hayatını sürdüren insanlarımızı da unutamazdık. Onların yaşadıkları çevreyi düzenlemek ve yaşam koşullarını iyileştirmek çalışmalarımızın ana amacını oluşturuyor. Çünkü bir yerde başarıdan söz edebilmemiz için toplam kalitenin eşit yayılması gerekiyor. Hazırlanan Projeyle birlikte, bu bölgede çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma hizmetine de hız vereceğiz. Kısmet olursa bu mahallemizin çehresini hep birlikte değiştireceğiz.”dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Bu noktada, Türk Anneler Derneği’ne göstermiş oldukları samimi ve özverili çalışmadan ötürü, teşekkürlerimi sunuyor ve bizlere ilham kaynağı olduklarını bilmelerini istiyorum.”diye konuştu.

TAHAOĞLU: “BAŞKANIMIZ UNUTULMAZ OLACAK”


Törende söz alan Türk Anneler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Süheyla Tahaoğlu; “Sayın Başkanımıza, şehri kaplayan bu kirliliği yok etmek için, göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyeler Şehir merkezlerine gösterdikleri ilgi kadar kırsal bölgeler için de çalışmalılar, ancak bunu yaptıklarında modern bir kent olabiliriz. Yapılan çalışmaların artarak devam etmesi durumunda, başkanımızın bölge insanın kalbinde, unutulmaz olacağını düşünüyorum.”dedi.

Tören sonunda Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Türk Anneler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Süheyla Tahaoğlu ve katılımcılar, projenin başlangıcını gerçekleştirdiler.