BEYAZ UMUTLAR PROJESİ SON HIZLA DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından, Türk Anneler Derneği’nin desteğiyle bir ay önce törenle start verilen “Beyaz Umutlar” farklı bir sosyal sorumluluk projesi olarak dikkat çekiyor.

ŞİRİNEVLERE RENK GELİYOR

Şehitkamil Belediyesi uyguladığı projelerle; kırsal yerleşim bölgelerini, ilçedeki sosyal hayatın bir parçası yapmayı hedefliyor. İşte bu çerçevede oluşturulan “Beyaz Umutlar Projesi” Şirinevler Mahallesi’ne yeni bir görünüm kazandırıyor.

Şirinevler Mahallesi’ndeki 10 evin dış cephe sıva ve boya işleri biterken, yaz aylarıyla birlikte çalışmalar daha da hızlanacak. Şirinevler Mahalle sakinleri ise, evlerindeki bu değişimden oldukça memnun. Mahallelerinin daha ferah ve huzurlu bir görünüme sahip olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Şehitkamil Belediyesi ve Türk Anneler Birliği’ne teşekkürlerini ilettiler.