BİNGÖL'DEN ŞEHİTKAMİL'E TEŞEKKÜR

2.LİGİ ÇIKMANIN SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Gaziantep’te düzenlenen İşitme Engelliler 2. Lig Futbol Terfi Müsabakalarında Adana Yüreğir İşitme Engelli Futbol Takımını 3 – 2’lik skorla yenen Bingöl Sessizler futbol takımı, 2. Lig’e yükseldi. 2. Lig’e çıkmanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Bingöl Sessizler Futbol Takımı Kaptanı Volkan Koçlu, Bu başarı üyelerimizin, ailelerimizin ve bizi destekleyen Bingöl halkının başarısıdır. Şampiyona boyunca bizlere Gaziantep’te büyük bir misafirperverlik gösteren Şehitkamil Belediyespor Kulübüne ve her konuda bizlere yardımcı olan şehir halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

SPOR ENGEL TANIMAZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız, Bingöl Sessizler futbol takımını ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını, engelli vatandaşların bu tip organizasyonlarla spor yapma imkanı bulmalarından büyük keyif aldıklarını ve bu organizasyonları desteklediklerini belirtti. Yıldız; “İşitme engelli futbolcularımızın gösterdikleri azim ve ortaya koydukları performans sporun engel tanımadığının en güzel örneğidir. 2. Lig’e çıkma başarısı gösteren Bingöl Sessizler futbol takımını ve şampiyonaya katılan tüm takımları yürekten kutluyorum” dedi.