.jpg)
BİNLERCE KİŞİ MURAT BOZ KONSERİ'NDE BULUŞTU
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
KONSERE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ
Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konser binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Konseri en önde izlemek isteyen bazı vatandaşlar öğle saatlerinde konser alanında beklemeye başlarken, bazı vatandaşlar ise Murat Boz’u yakından görebilmek için konser başlayana kadar spor salonuna girmediler. Konser saatinin yaklaşmasıyla üst araması yapılan vatandaşlar tek tek spor salonuna alındılar. Biranda dolup taşan salonda yer kalmayınca çoğu vatandaş da konseri dışardan dinlemek zorunda kaldı. Büyük bir tezahürat ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Murat Boz, en sevilen şarkılarını Gaziantepliler için seslendirdi. Yaptığı sahne şovlarıyla vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşatan Boz, Özledim, Sallana Sallana ve Üfle Üfle, şarkılarıyla adeta Gaziantep’i inletti. Murat Boz’un, şarkılarına zaman zaman vatandaşlarda eşlik etti. Boz’un dansçı kızlarla yaptığı sahne şovu vatandaşların beğenisini topladı. Konserin ilerleyen saatlerinde ışıkların kapatılmasıyla, vatandaşlar hep birlikte cep telefonlarının ışığını yakıp sallayarak salonu aydınlattılar. Vatandaşların cep telefonlarının ışığıyla şarkılara eşlik etmesi konsere ayrı bir renk kattı. Boz’un, birbirinden hareketli parçalarını seslendirdiği konserde bazı vatandaşlar kendilerini müziğin ritmine kaptırırken, bazıları ise oynayarak doyasıya eğlendi. Unutulmaz bir gecenin yaşandığı konser renkli görüntülere sahne oldu.
“CUMHURİYET KUTLAMALARINI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”
Konser sonunda sahneye çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşları coşturduğu için Murat Boz’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Bundan sonraki 29 Ekim kutlamalarını geleneksel hale getireceklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlama etkinlikleri çerçevesinde final programı olan Murat Boz konseriyle hep birlikteyiz. Gönül isterdi ki, daha geniş mekanlarda herkesi burada görelim. Sizler şanslısınız, sizlerden daha fazla arkadaşınız mecburen dışarda kaldı. İklim nedeniyle konseri kapalı mekanda yapmak istedik. İnşallah bundan sonra 29 Ekim kutlamalarını geleneksel hale getirerek Murat Boz gibi kardeşlerimizi hep birlikte ağırlayacağız. Mekanımız dar olsa da, gönlümüz geniş sizler gibi gözlerinden pırıl pırıl ışık parlayan kardeşlerimiz olduğu müddetçe bu Cumhuriyet ilelebet devam edecek. Bizler sizlere hizmet etmek adına bu görevleri inşa ediyoruz. Bizden sonra inşallah bu makamlara sizler geleceksiniz. İnşallah daha güzel hizmetleri bu memlekete getireceksiniz. Sizlerin coşkusuna coşku kattığı için tekrar Murat Boz kardeşime teşekkür ediyorum. Bu münasebetle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın en içten dileklerimle kutluyorum ve tüm ulusumuza hayırlı olsun diyorum” dedi.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Konseri hayranlıkla izlediklerini söyleyen vatandaşlar ise Murat Boz’u Gaziantep’e getiren Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Unutulmaz bir gece yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar Murat Boz, konseriyle mutlu olduklarını ifade ettiler.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET