BİR TATLI HUZUR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


AİLE SICAKLIĞINDA İFTAR YEMEĞİ

Sadece önemli gün ve haftalarda değil her fırsatta huzurevi sakinleri ile bir araya gelmeye çalışan Başkan Fadıloğlu Ramazan ayı münasebetiyle Dülük Tabiat Parkı içerisinde iftar yemeği verdi. Huzur evi sakinlerinin katıldığı yemek sıcak bir aile ortamına dönüştü. Başkan Fadıloğlu tek tek tüm yaşlılarla ilgilenerek sohbet etti.

GÜZEL BİR RAMAZAN GECESİ YAŞADIK

Başkan Fadıloğlu’nun sevgisini her fırsatta kendilerine gösterdiğini ifade eden huzur evi sakinleri; “Başkanımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu gün de sağ olsun bizi unutmadı. Çok güzel bir Ramazan gecesi yaşadık. Kendisinden çok memnunuz. Ayrıca gölet çok güzel olmuş. Burayı görmekten de büyük mutluluk duyduk. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Allah sizleri başımızdan eksik etmesin diyerek sözlerine başlayan Başkan Fadıloğlu; “Böylesine müstesna bir günde bizleri kırmadınız. İftarımızı hep birlikte açtık. Allah her sene bu zamanlara sağlık sıhhat içinde çıkmayı nasip etsin. Yılın bir günü değil her günü sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Fakat işlerimizin yoğunluğundan bunu gerçekleştiremiyoruz. Sizler bizim büyüklerimizsiniz. Sizlerin affına sığınıyoruz. Gönlümüz her zaman sizlerle birlikte. Bizler huzurevindeki yöneticilerimizle sürekli irtibatta oluyoruz. Düzenlenen etkinliklere katılmaya çalışıyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

BURADA OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Gaziantep Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer ise; “Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gerek Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve gerek de huzurevi yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıklı ve huzur içinde bir ramazan ayı geçirmenizi diliyorum” dedi.

İftar yemeğinin ardından huzur evi sakinleri Başkan Fadıloğlu’nun eşi Seval Fadıloğlu’na hediye takdim ettiler. Başkan Fadıloğlu ve Milletvekili Koçer huzurevi sakinleri ile Biyolojik Göletin teras kafesinde çay içtiler.