BİYOLOJİK GÖLET VATANDAŞLARIN AKININA UĞRUYOR

VATANDAŞLARIN TEK UĞRAK YERİ HALİNE GELDİ

İçerisinde barındırdığı 155 ayrı cins ve 11 bin 350 kök bitki ile kamu kuruluşları tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti Dülük Tabiat Parkı içerisinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığından devralındıktan sonra 24 saat güvenlik tarafından kontrol edilen ve Şehitkamil Belediyesi tarafından yeniden çevre düzenlemesi yapılan Dülük Tabiat Parkı vatandaşların hafta sonları tek uğrak yeri oluyor. Biyolojik Göletin de faaliyete geçmesi ile birlikte vatandaşlar hem pikniklerini yapıyor, hem de gölet çevresinde doğa ile iç içe güzel vakit geçiriyor.

GÖLETİN GÜZELLİĞİ VE MANZARASI VATANDAŞLARI BÜYÜLÜYOR

Hafta sonu aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar “Böyle bir gölet deniz ve su bakımından eksik olan şehrimiz için çok gerekliydi. Yapıldığı konusunda bilgiler alıyorduk. Ve hizmete açılacağı günü bekliyorduk. Çok güzel bir yer olmuş. Yapılan park ve dinlenme alanlarının yanı sıra Belediyemizin böyle bir doğal güzelliği ortaya çıkarması bizler için ayrı bir mutluluk oldu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Ayrıca vatandaşlar yapılan bu hizmet karşısında çevreye karşı daha duyarlı olunması gerektiğini ve göletin uzun süre hizmet vermesi için ellerinden geldiğince temizlik konusunda dikkat edilmesi gerektiğini vurguladılar.