BOSNA HERSEK PARKI YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Karşıyaka Mahallesi’ndeki Bosna Hersek Parkı’nı çevre sakinlerinin isteği doğrultusunda daha işlevsel ve modern bir hale getirmek için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Fadıloğlu çalışmaları yerinde takip etmek için gittiği mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek onların dilek ve düşüncelerini dinledi.

Yepyeni Bir Bosna Hersek Parkı

Bosna Hersek Parkı’nı daha şeffaf bir hale getirmek istediklerini belirten Başkan Fadıloğlu sözlerine şöyle devam etti; “ Bosna Hersek Parkı’ndaki çalışmalara vatandaşlarımızın istekleri yön verdi. Özellikle kot farkından dolayı kötü niyetli insanların uğrak yeri haline gelen ve mahalle sakinlerinin yeterince yararlanamadığı parkımızda, çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. Parkımızda, kot farkını ortadan kaldırarak; otomatik sulama sistemi, çimlendirme ve çevre düzenleme çalışmalarını yaptık. Bu çalışmalar esnasında, hizmete açık tutulan Bosna Hersek Parkı; 10 gün içerisinde son şeklini almış olacak.”

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; parkın yanında bulunan sosyal tesiste de yenileme çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, kompleks bir hale getirilecek olan tesisin; el beceri kursu, taziye evi ve emekli lokali gibi ihtiyaca cevap verecek bölümlerden oluşacağını söyledi.

“Başkanımız bizleri unutmadı”

Konuyla ilgili görüşlerini belirten vatandaşlar; “Park, tinercilerin barınma alanı haline gelmişti, ailelerimizle rahatça zaman geçiremiyorduk. Belediyemizin yaptığı çalışmalarla hem çok güzel bir görünüme kavuştu hem de yeniden bizlerin hizmetine açılmış oldu.” dedi.

Bir başka çevre sakini ise; Bosna Hersek Parkı’nın yeni haliyle çok güzel olduğunu, daha sonra büyütme çalışmaları yapılırsa daha da güzel bir hale geleceğini belirterek; “Başkanımız Karşıyaka’ya hizmet getirerek bizleri unutmadığını gösterdi bu bizi çok memnun etti” dedi.

Parktaki incelemelerin ardından, mahalle esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Fadıloğlu; belediye çalışmaları konusunda esnafa bilgi vererek onların görüşünü aldı.