BOYNO MAH. SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

    Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   Şehitkamil Sürekli halkın içerisinde sorunlarla bir bir ilgilendiklerini kaydeden Fadıloğlu, “Halkımızla konuşuyor sorunları tespit ediyoruz. Ve anında çüzümler üretiyoruz” dedi.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki gezi ve incelemelerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Her hafta 2 mahalle ziyareti yapan Başkan Fadıloğlu, Boyno Mahallesi Sosyal tesislerinde muhtar ve mahalle sakinleriyle toplantı yaparak, sorunları dinledi. Mahalledeki vatandaşlar ile tek tek sohbet ederek görüşlerini alan başkan Fadıloğlu, parktaki çocuklarla bir süre sohbet etti.

    Boyno mahallesini Başkan yardımcısı Murat Özgüler ve icracı müdürlüklerle birlikte gezen Başkan Fadıloğlu, asfalt, temizlik ve diğer rutin hizmetlerle ilgili talepleri, ilgili müdüre talimat vererek, en kısa zamanda çözülmesini istedi. Başkanın duyarlı davranışına teşekkür eden muhalle muhtarı ve vatandaşlar, “Sorunlarla böyle yakından ilgilenmesi bizleri mutlu etti. Güvenimizi boşa çıkartmadı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

    Mahalle gezisi sonrası kısa bir değerlendirme yapan Fadıloğlu, ilçe genelindeki sorunların tespiti konusunda önemli bir mesafe kat ettiklerini ve kısa zamanda sorunsuz ve düzenli gelişen bir ilçe oluşturacaklarını vurguladı.

    Fadıloğlu, halkın içerisinde olmadan, halkla irtibat kurmadan kalıcı bir hizmet yapılamayacağını ve bu şiarla halkın sıkıntılarına son derece duyarlı olmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.