BU RAMAZAN ÇOCUKLARA ÖZEL

ÇOCUKLAR MÜZİK EŞLİĞİNDE COŞTULAR

Ramazan ayının birinci gününde Eyüpsultan mahallesinde başlayan etkinlikler sırasıyla 29 Ekim, Seyrantepe ve Aktoprak mahallerinde devam etti. Çocukların ve ailelerin katıldığı Ramazan eğlence programlarında çocuklar gönüllerince eğlendiler. İftardan sonra kurulan eğlence alanlarında Karagöz Hacivat Oyunları, gölge oyunları, animasyon gösterileri ve çeşitli yarışmalar düzenleniyor.

VATANDAŞLAR EĞLENCELERİN DAİMİ OLMASINI İSTİYOR

Yanlarına çocuklarını alıp gelen aileler; “Her ne kadar eski Ramazanların tadı olmasa da Belediyemizin yapmış olduğu bu etkinlik sayesinde bir nebze o eski günleri yaşamış oluyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş eski ramazan eğlenceleri burada yaşatılmaya çalışılıyor. Bu Ramazan da çocuklarımız düşünülerek bir program hazırlanmış. Çocuklarımız burada çok güzel vakit geçiriyorlar. Aynı zamanda bizlerde onların bu neşeli hallerine ortak oluyoruz. Bu tarz etkinliklerin daimi olmasını istiyoruz. Bu etkinliği tertip eden Şehitkamil Belediyemize ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.