BU SEVDA BAŞKA SEVDA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi ile Türk Anneler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanlığınca yürütülen ortaklaşa çalışma sonucunda Şehitkamil İlçesinde bulunan Bahattin Teymur İlköğretim Okulu’nda eksik görülen çalışmalar kısa sürede tamamlanarak okul idaresine teslim edildi.

Serin; “ Rıdvan Başkanımız Eğitimin Her Zaman Yanında”

Bahittin Teymur İlköğretim Okulu’nda yapılan fiziki çalışmalar sonucunda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Türk Anneler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Sühayla Tahaoğlu’yla birlikte gezen Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, “Şehitkamil Belediyesi ile Türk Anneler Derneği Gaziantep Şubesinin ortaklaşa yapmış oldukları örnek bir çalışmalarından dolayı teşekkür” etti.

Tahaoğlu; “ O Öğrenciler Benim Yavrularım”

Bahittin Teymur İlköğretim Okulu’nun sorunları için destek olan Türk Anneler Derneği Gaziantep şube Başkanı Sühayla Tahaoğlu ise “Türk Anneler Derneği olarak Eğitim’e her türlü destek olabilmek için Öğretmenlerimizle birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılının ardından Şehitkamil Belediyesi olarak ilçemizde bulunan bazı okullarımızın fiziki açıdan tespit ettiğimiz sorunlarını kısa sürede tamamlayarak okul idarecilerimize teslim ediyoruz” dedi.

Fadıloğlu; “ Çocuklarımız Daha İyisine Layık”

Okul İdaresi, Okul Aile Birliği ve Türk Anneler Derneğiyle yaptığımız toplantı sonucunda Okulumuzun fiziki şartlarının yetersiz olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu; “ Bahittin Teymur İlköğretim Okulumuzun öncelikle iç ve Dış Cephesini Boyayarak işe başladık. Okul İdarecilerinin odalarının dizaynı, Atatürk Köşesinin düzenlenmesi, Okul Bahçesinin Çevre düzenlemesi ve en önemlisi okulun kullanılmayan bölümü olan ve harabeyi anımsatan zemin katına konferans salonu yapılması. Öğrencilerimizin konferans salonunda gösteri yapabilmeleri için sahne ve salona yakışır duvar resimleri, sandalyeler koyarak fiziki açıdan eğitime yakışır bir hale getirdik. Bu sadece bizim gayretlerimizle olmuyor. Türk Anneler Derneği Gaziantep Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde bu okulumuzun gerekli bakımını yaptık ” dedi.

Fadıloğlu; “ Eğitim İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Şirinevler Mahallesi’nde başlatılan “Beyaz Umutlar” projesi ve Eğitim Konusundaki hassasiyetini de değinen Başkan Fadıloğlu; “Daha önce başlatılan Beyaz Umutlar projesi kapsamında yapılan çalışmalar güzelliğini göstermeye başladı. Biz Şehitkamil İlçesine yakışır çalışmalarımızı sürdürürken, Eğitim konusunda İlçemizin başarıyı yakalaması için Belediye olarak eğitime her türkü katkı yapmayı sürdürüyoruz.

2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılına Şehitkamil İlçesinde bulunan fiziki açıdan sorunları olan okullarımızın sorunları tespit ederek kısa sürede tamamlayarak okul idarecilerine teslim edeceğiz “ dedi.