BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE ŞEHİTKAMİL ALTIN MADALYAYA DOYDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKÂMİL TAEKWONDODA’YA İSMİNİ ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI

Şehitkamil Belediyespor Taekwondo takımı gençlerden oluşan ekibi ile katıldıkları şampiyonada büyükler kategorisinde 4 altınlık performansla Türkiye Şampiyonasında ki rakiplerine göz dağı verdiler yeşil siyahlı kulüpte şampiyonaya katılan sporculardan

·         55 Kg’da  Mehmet Fahri Lastikçioğlu  Gençler ve Büyükler Kategorisinde 2 Altın

·         59 Kg’da Hakan Dikbaş Gençler ve Büyükler Kategorisinde 2 Altın

·         68 Kg’da Mücahit Tabur Gençler ve Büyükler Kategorisinde 2 Altın

·         67 Kg’da  Gül Burcu  Bulut  Büyük  Bayanlar Kategorisinde 1 Altın

·         59 Kg’da  Esra Bengü  Beyaz Genç Bayanlar Kategorisinde 1 Gümüş

·         63 Kg’da Yunus Emre Solmaz Genç Erkekler Kategorisinde 1 Bronz

·         48 Kg’da Resul Kayadibi Genç Erkekler Kategorisinde 1 Bronz

Derecelerine elde ettiler.

BU BAŞARI AVRUPA YOLUNDA BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Taekwondo baş antrenörü Cuma Tabur uzun süredir Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporcularının,  il seçmesinde elde ettiği derecelerden memnun olduklarını dile getirdi. Tabur; “Ciddi ve planlı çalışmalar sonuncunda elde ettiğimiz derecelerle Türkiye Şampiyonasında ilimizi hak ettiği şekilde temsil edeceğiz. Türkiye Taekwondo şampiyonasında sporcularının elde edeceği derecelerin Avrupa’ya giden yolda büyük önem arz ediyor. Bunu gerçekleştirebilmek adına yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi.

EMEĞİ GEÇEN TÜM SPORCU VE ANTRENÖR ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, Türkiye Taekwondo Şampiyonası Gaziantep seçmelerinde elde edilen başarıdan dolayı emeği geçen tüm sporcu antrenör ve idarecileri yürekten kutladığını belirten Yıldız; “Her zaman olduğu gibi elde ettiğimiz başarıları sürekli ve daha anlamlı kılabilmek adına tüm branşlarda çalışmalarımız büyük bir tempo ile devam ediyor. 15-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılacak olan sporcuların güzel sonuçlarla ilimize dönmeleri en büyük arzumuz. Yapılacak olan Şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.