ÇAĞKUYU KÖYÜ SAKİNLERİ BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKANIMIZIN  ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUNUZ

Geçtiğimiz hafta ibadete açılan Çağkuyu Köyü Camii’nin yapımında büyük emekleri ve özverilerisi bulunan başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden köylüler, “Köyümüze yapılan camide emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır böyle bir caminin özlemini çekiyorduk. Tamamlanan camimiz yetkililerimizin katıldığı törenle hizmete açıldı. 2011 yılında başlayan camimizin yapımında büyük emekleri olan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Buradaki hizmette de görüldüğü gibi belediyemiz sadece yol kaldırım çalışması yapmıyor. Vatandaşların her sorununa eğilerek çözüm üretmeye çalışıyor. Bizler bunu bire bir gördük ve yaşıyoruz. Belediye Başkanımızın bütün çalışmalarından çok memnunuz.Bu hizmetlerin bu şekilde tüm yurtta devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.