CHP İL BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

     Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan genel kurul ile CHP İl Başkanlığı’na seçilen Ahmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti. 16 yıl sonra ilk kez Şehitkamil Belediyesi’ne geldiğine dikkat çeken Yılmaz, Başkan Fadıloğlu’na görevinde başarılar diledi.

 

FADILOĞLU: İSTEDİĞİMİZ TABLO BUDUR

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyarete yaptığı konuşmada muhalefet ile uyum içerisinde çalışma arzusu içerisinde olduklarını ve bu nedenle CHP İl Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetiminin ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarını söyledi.

    Hizmetlerin eksiksiz olması için, bu tür ilişkilerin artması gerekliliğini vurgulayan Fadıloğlu şunları söyledi: “Seçimde yarışan partilerin ve seçilen başkanların seçim sonrası güzel diyaloğlar içerisinde olması bu kente artı değer katacaktır. Bizler her görüşe açık ve ortak akla inanan insanlarız. Şehitkamil Belediyesi’nin kurucusu olan sayın Ahmet Yılmaz’ın ziyareti de bu açıdan önemli bir adımdır. Bizlerde önümüzdeki hafta iadeyi ziyarette bulunarak bu istişarelerimizi sürdüreceğiz.” 

 

YILMAZ: YAPILAN TÜM GÜZEL İŞLERDE FADILOĞLU’NUN YANINDAYIZ

    Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Yılmaz ise, yapılan tüm iyi hizmetlerde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na destek vereceklerini söyledi.  

    16 yıl sonra tekrar Şehitkamil Belediyesi’ne gelen Ahmet Yılmaz, şunları söyledi: “Muhalefet partisi olarak yapılan yanlışlıklarda belediye başkanlarını uyarmak bizim görevimiz. Herkes kendi görevini en güzel şekilde yaparsa kent kazanır. Bu nedenle bu ilişkileri düzeyli bir şekilde sürdüreceğiz. Zaten siyasetin güzelliği de burada yatmaktadır. Önemli olan yaşadığımız kent için neler yaptığımız ve neler yapabileceğimizdir. Fadıloğlu’da genç bir belediye başkanımız güzel işlyer yapağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.”