ÇIKSORUT SOSYAL TESİSİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Sosyal Belediyecilik bilinciyle uygulanan çalışmalara Şehitkamil Belediyesi bir yenisi daha ekledi. Şıho Aslancan Sokak’ta toplam 350 m²’ye kurulacak sosyal tesis için, 77 m²’lik alanda bulunan dört ev kamulaştırılarak evlerin yıkım işlemi gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri yıkımı bizzat takip etti. Göreve geldiği ilk günden bu yana her bölgenin bir sosyal tesise sahip olmayacağını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Her mahallenin ihtiyaçlarına uygun çok yönlü ve kompleks yapıya sahip olan sosyal tesisleri hedefliyoruz. Yapılacak sosyal tesisle bölgenin kent hayatının bir parçası olacak. Buna benzer donanımlı sosyal tesis projelerimiz bölgelerin ihtiyaçları doğrultusunda devam edecektir” dedi.