ÇOCUK YUVASININ MİNİK SAKİNLERİ DOYASIYA EĞLENDİ

Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katılan, Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Adnan Arslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Bürol Ülger,  yuvada kalan çocuklarla bir araya geldi.

Programa katılan protokol üyeleri de çocuklar ile tek tek ilgilenerek devletin merhametini ve şefkatini bir kez daha gösterdiler. Özellikle çocuk yuvasının maskotu haline gelen minik Efe, yaptığı şirinliklerle kendisine hayran bıraktı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu da miniklerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Etkinliğe katılan protokol üyeleri program sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yuvada kalan çocukların sevgiye ve şefkate ihtiyacı olduğunu dile getiren Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Müzeyyen İşsever, “Arkadaşlarımla senelerdir yuvada hizmet veriyoruz. Hizmet başında çocuklarımıza anne sevgisini vermeye çalışıyoruz. Onların eksiklerini fark ettiğimizde onlara yönelik piknik tarzı etkinlikler düzenliyoruz. En önemlisi de 18 yaşından sonra yuvadan ayrılan çocuklara ev ve iş ayarlıyoruz. Bu etkinliklerimizi senede birkaç kez yapıyoruz. Çocuklara ev yemeklerinden dolma, sarma ve sıkma yaparak onları değişik bir atmosferde bir araya getiriyoruz. Bu tür etkinliklerimizde devlet büyüklerimizin de çocuklarımızla birlikte olmalarını sağlıyoruz. Özellikle bize destek veren ve çocuklarımızı yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.