ÇOCUKLAR "BİSİKLETİM KIRMIZI'YI' ÇOK SEVDİLER

BİSİKLETİM KIRMIZIYI ÇOCUKLAR ÇOK BEĞENDİ

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “Bisikletim Kırmızı” adlı müzikli oyun çocuklar tarafından beğeni ile izlendi. Beş gün süre ile Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonunda günde iki kez çocuklar için sahnelenecek oyun ilk gününde çocuklar salonu tıklım tıklım doldurdu. Sibel Yaptı ve Can Güllü’nün sahnelediği oyunun konusunda ise; Hep kırmızı bir bisikletim olsun diye yanıp tutuşan bir çocuktur Özgür. Ama ailesi imkansızlıklar nedeniyle ona bisiklet alamaz. Arkadaşının kullandığı bisiklete imrenerek bakar. Arkadaşından bisikleti kullanmak için istediğinde hep olumsuz cevap alır. Bisiklet ödüllü bilgi yarışmasını birincilikle bitiren Özgür bisikletin sahibi olur. Rüyasında gördüğü durumu sürekli hatırlar ve bisikletinin değerini bilir. Yine bir gün parkta oynarken yanına gelen arkadaşı ağlamaktadır. Ne olduğunu sorar. Arkadaşı bisikletinin bozulduğunu ve artık kullanılamayacak durumda olduğunu söyler. Özgür arkadaşını teselli eder. Onun yaptığı hataya düşmeyerek birlikte oynamaya başlarlar.

Bisikletim Kırmızı adlı tiyatro oyununu çok sevdiklerini dile getiren minik öğrenciler ve öğretmenleri, Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ TİYATRO GÖSTERİSİ

Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği “Bisikletim Kırmızı” adlı oyun 3 Mayıs Cuma gününe kadar Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonunda günde iki seans halinde saat 10.00 ve 16.00’da sahnelenecektir.