ÇOCUKLAR ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ RAMAZAN ŞENLİĞİ İLE EĞLENİYOR

Şehitkamil Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu eğlenceler tüm hızıyla devam ederken, çocuklara yönelik düzenlenen programlarda geçmişten günümüze kadar gelmiş ve kültürümüz bir parçası olan temsili oyunlar sergileniyor.

 

Ramazan ayının başlangıcından bu yana devam eden etkinliğin dün akşamki Beykent mahallesindeki şenliğine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da katıldı. Çocuklar ve ailelerin katıldığı Ramazan eğlence programında Karagöz Hacivat oyunu, gölge oyunu, animasyon gösterileri ve çeşitli yarışmalar yapıldı. Programda büyüklerin de çocuklar kadar eğlendiği gözlerden kaçmadı.

 

Şehitkamil Belediyesine yapmış oldukları programdan dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri, “Her ne kadar eski Ramazanların tadı olmasa da belediyemizin yapmış olduğu bu etkinlik sayesinde bir nebze o eski günleri yaşamış oluyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş eski ramazan eğlenceleri yaşatılmaya çalışılıyor. Bu Ramazan da çocuklarımız düşünülerek bir program hazırlanmış. Çocuklarımız burada çok güzel vakit geçiriyorlar. Aynı zamanda bizlerde onların bu neşeli hallerine ortak oluyoruz. Bu etkinlikten dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Hizmet için var olduklarını ve eski Ramazanları bir nebze de olsa yaşatmaya çalıştıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Mahalle etkinliklerini her gün bir yerde devam ettiriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi milletin ayağına hizmet götürmek adına bu faaliyeti yapıyoruz. Vatandaşın ulaşım problemi yaşamaması açısından birde programların çocuklara yönelik olması münasebetiyle bu programları mahallelerde yapıyoruz. Bu organizasyonu 21 mahallede gerçekleştiriyoruz. Ramazanın manasını çocuklarında hiç olmasa idrak edeceği eğitici yarışmaların olduğu bir program ile de Ramazan günlerini geçirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.