ÇOCUKLAR YAZIN TADINI ALLEBEN YÜZME HAVUZUNDA ÇIKARIYORLAR

Şehitkamil Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete koyduğu Atatürk Mahallesi'ndeki Alleben 1 Yüzme Havuzu ile Merveşehir'deki Alleben 2 Yüzme Havuzu'nda yaz okulu kapsamında yüzme dersi alan toplam 2 bin 700 öğrenci, yaz tatilinin tadını yüzerek çıkarıyor. Yüzme antrenörleri nezaretinde eğitim gören çocuklar, eğlenerek ve yüzerek geleceğe hazırlanıyor.

Alleben Yüzme Havuzları'nda hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik yüzme eğitimi veriliyor. Yaz spor okulu kapsamında 2 gruba bölünen çocuklara sabah 09: 00 ile 18: 00 saatleri arasında 5 seans halinde yüzme dersi veriliyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete açılan havuzun Türkiye standartlarının üzerinde olduğuna dikkat çeken Alleben Yüzme Havuzu Antrenörü Ali ÖzkanBirinci, "Yaptığımız çalışmalarda mümkün olduğunca en iyi kalitede iş yapmaya çalışıyoruz. Açıkçası bunu da yapmamız gerekiyor. Çünkü Türkiye'nin en iyi havuzuna sahibiz. Fizibilite ve şartlar yönünden en iyi havuzuna ve çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Genç, dinamik, çalışkan bir ekibimiz var. Bu ekip ile birlikte Mayıs ayında havuzumuzda yapılan müsabakalarda bölgenin birincisi olduk. İlimizi birincilik ile temsil ettik. İlerleyen dönemlerdeki hedefimiz Türkiye Şampiyonalarında ilimizi en iyi şekilde temsil ederek birincilik ile dönmek. Bunu yapmak için de her türlü imkan mevcut. Çok yetenekli çocuklarımız var. Çok çalışkan bir ekibimiz var. Tesis hazır, şehir hazır. Bunların doğrultusunda da sonucun geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sağlıklı bir yaşam için yüzen çocuklar, yüzmeyi Şehitkamil Alleben Havuzu'nda öğrendiklerini ve havuzda çok mutlu dakikalar yaşadıklarını söyledi. -