
ÇÖLYAK HASTALARININ BÜYÜK DESTEKÇİSİ 'ŞEHİTKAMİL'
Çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un ve makarna dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, Aralık ayı içerisinde de tespit edilen 583 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna dağıtımı gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla yardım paketlerini aldı.
YAPILAN YARDIMLAR MEMNUN ETTİ
Şehitkamil Belediyesinin sağladığı hizmetin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Erkan Akaltun, “Kızım yaklaşık 7 yıldır çölyak hastasıdır. Yaklaşık 5 yıldan bu yana da Şehitkamil Belediyesinin desteklerinden yararlanıyoruz. Allah, emek veren herkesten razı olsun. Allah, Belediye Başkanımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.
Yapılan yardımların kendilerine önemli derecede katkı sağladığına değinen Hayri Özdemir, “Oğlum için alıyorum. Allah, devletimize zeval vermesin. Ben, bu sene almaya başladım. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE ANNELER VE ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENECEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE GENÇLİK, BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAK
ŞEHİTKAMİLLİ KADINLAR HAYATA RENK KATTI
BAŞKAN YILMAZ’A BATIKENT’TE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL'DE 05.05.2025 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ’NE 3’Ü 1 ARADA PARK
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ