ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET YAPIYORUZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu Küçük Sanayi Sitesini Gezdi

Şehitkamil Belediyesine bağlı kısa adı KÜSGET olan Küçük Sanayi Sitesi ziyaretine katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, beraberindeki Başkan yardımcıları Abdülcebbar Özkara, Murat Özgüler, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu,
Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ile esnafı gezerek yapılabilecekler hakkında görüş alış - verişinde bulundular.

Başkan Güneş; “ Başkanımız Eksiklerimizi Bizzat Yerinde Görüp Tespit Ediyor ”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş; “Başkanımızın bu ziyaretleri sadece sohbet ziyareti değil. Aynı zamanda sanayi sitemizin içerisindeki yol, kaldırım, parklarımızdaki eksiklikleri bizzat gelerek yerinde görüyor. Şuan kaldırımlarımız, sosyal tesislerimiz ve yeni yaptığımız mescitlerimizin sorunlarını tespit ederek, kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Biz bu duyarlılığından dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

İşyerlerini ruhsatlandırma konusunda da Başkan Fadıloğlu’dan destek gördüklerini belirten Başkan Güneş; “ İşyeri ruhsatlandırma konusunda sağ olsun başkanımız, meclisten karar alarak harçlarda yüzde 50 indirim yaptı. Bu yılın sonuna kadar esnafımız bu indirimden yararlanabilirler” dedi.

Başkan Küsbeoğlu; “ Bu Bir Hizmettir, Bu Hizmetler İçin Başkanımıza Teşekkür Ederiz”

Esnafın sıkıntılarını zaman zaman Başkan Fadıloğlu’yla görüştüklerini belirten Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu; “ Biz bazı konuları zaten sık sık başkanımla görüşüyoruz. Bugünde bizleri yalnız bırakmadığını bir kez daha gösterdi. Sanayi sitemizdeki eksikleri bizzat gelip yerinde görerek konuya vakıf oluyor. Bu bir hizmettir. Bu hizmetten ötürü Başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.