CUMHURİYETİ YAŞATACAK VE YÜCELTECEĞİZ

Cumhuriyetin kuruluşunun 94.yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde birbirinden farklı branşlarda yüzlerce öğrencinin katılımıyla sportif organizasyonlar düzenleyen Şehitkamil Belediyesi,  geleneksel çocuk oyunları etkinliklerine katılan yetim koordinasyon merkezi öğrencilerini Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezinde misafir etti. Kamp alanında görevli eğitmenler tarafından anlatılan cumhuriyetin kuruluşu sürecini büyük bir ilgiyle dinleyen öğrenciler daha sonra alanda yer alan ip parkuru, tırmanma duvarı, pentatlon sahalarında keyifli zamanlar geçirdiler. Etkinlik alanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci ve Gaziantep Adidas Gazi Muhtar Paşa Şubesi İşletmecisi A. Talip Kanmaz,  katılımcı öğrencilere spora teşvik amacıyla eşofman takımı ve sportif malzeme armağanlarında bulundular.

BU ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Gaziantep Adidas Gazi Muhtar Paşa Şubesi İşletmecisi A. Talip Kanmaz böylesine anlamlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Ben öncelikle böylesine anlamlı bir etkinliğe bizleri de ekleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Böyle bir aktivasyonun olduğunu duyduğumuz andan itibaren bizlerde elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Bu çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Tüm anneler ve babalar çocuklarının kıymetini bilmeli. Çocuklarımızı sevelim, çünkü çocuklar her zaman sevgiye muhtaçtırlar. Bizler bugün çocuklarımıza burada çeşitli hediyeler sunduk. İnşallah bunun da devamı olacaktır” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ BAYRAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADILAR

Şehitkamil Belediyesi Merhamet Eli Projesi Eğitmenlerinden Serpil Aksu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çocuk oyunları ve kamp etkinliğinde öğrencilerinin bayram coşkunu doyasıya yaşadıklarını belirtti.  Aksu, etkinlikler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca yürütülen Merhamet Eli Projesi kapsamında yetim koordinasyon merkezinde eğitim gören 32 öğrencimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen geleneksel çocuk oyunları ve kamp etkinliğine katıldık. Öğrencilerimiz burada cumhuriyetimizin kuruluş süreci ve bayrak sevgisi konularında bilgiler aldılar. Bu eğitimlerin arından kamp alanında bulunan farklı parkurlara katılarak bol bol eğlendiler ve moral depoladılar. Çocuklarımıza bu imkanları sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”

 ETKİNLİKLER VE HEDİYELER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen geleneksel çocuk oyunları ve doğa kampı etkinliklerine katılan Şehitkamil Belediyesi yetim koordinasyon merkezi öğrencileri gün boyunca çok eğlendiklerini ve sportif malzeme armağanlarıyla çok mutlu olduklarını dile getirerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular. Bayram coşkusunu kamp alanında doyasıya yaşan öğrenciler, 94 yıl önce büyük zorluklarla kurulan Cumhuriyeti, yaşatacak ve yücelteceklerinin sözünü verdiler.