DAHA GÜZEL DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİTKAMİL...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Belediye hizmetlerinin sunumunda veya acil yardım müdahalelerinde çarpık yapılaşmanın yol açtığı dezavantajları ortadan kaldırmak için; Şehitkamil Belediyesi yeni adımlar atıyor. Çarpık yapılaşmanın yol açtığı ve yeşil alan başta olmak üzere, sosyal tesis yapımı için arazi sıkıntısı çeken Şehitkamil Belediyesi Mevlana mahallesinde ikamet eden Yaşar Özdemir adlı vatandaşla anlaşarak 2 katlı evin kamulaştırmasını yaparak yıkımı gerçekleştirildi.

Yıkım dolayısıyla ortaya çıkan toz ve dumandan vatandaşların etkilenmemesi için yıkım sırasında arozözle binaya sürekli tazyikli su sıkıldı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışmada, çevre güvenliğinin ardından kontrollü bir şekilde binanın yıkılması gerçekleştirildi.

Yıkım çalışmalarından son derece memnun olan mahalle sakinleri; “Mahalle olarak çok mutluyuz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hizmetler hiçbir zaman boşa gitmez bunların hepsi ileriye dönük yatırımlar. Bu bizlere yapılan önemli bir hizmettir. Bu binanın alımında bizi kırmadı ve çalışmalara bir an önce başladılar. Biz başkanımızdan razıyız. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür eden Mevlana Mahallesi Muhtarı Yasin Atmaca; “ Bu yerin alımında ve en uygun yeri tespit etme konusunda Başkanımız ile her zaman fikir alış - verişinde bulunduk. Gerçekten bizler için çok fedakarlık yaptı. Mahalleli olarak bu sosyal tesis yapımından dolayı çok sevinçliyiz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.