DEPREMZEDE AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Cebeler Mahallesinde bulunan ve bir hayırsever iş adamı tarafından misafir edilen depremzede ailelerini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailelerin acil ihtiyaçları hakkında bilgi alarak yardımcı olma sözü verdi. Depremzede ailelerle tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, “Van’da yaşanılan bu afet milletimizi derinden üzmüştür. Bizlerde bu afette evlerini kaybeden vatandaşlarımız için, kapılarımızı sonuna kadar açtık. Şu anda birçok depremzede ailelerimizi misafir ediyoruz. Devletimizin çalışmaları ile en kısa zamanda eski düzenlerine döneceklerini umuyorum. Ailelerimizi ziyaret edip ihtiyaçlarını not alıyoruz. Bu ailelerimizin acil tekerlekli sandalye, battaniye ve gıda ihtiyacı vardı. Bu taleplerini hemen değerlendirerek 3 adet tekerlekli sandalye, 10 adet battaniye ve çok sayıda gıda paketleri vererek destek de bulunduk. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak depremin felaketinin yaşandığı ilk zamanlarda 2 tır gıda, giyim, çocuk bezi ve soba gibi acil ihtiyaçları Van’daki kardeşlerimize gönderdik. İhtiyaçlar doğrultusunda yardımlarımız devam edecek” dedi.

DUYARLI BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyaretinden ve taleplerinin en kısa zamanda karşılanmasından memnun olduğunu belirten Haydar Tunç ve Zeki Timur ; “Şehitkamil Belediye Başkanımız bizi gelip bizzat ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Bizler Van’dan sadece üstümüzdeki kıyafetlerimiz ile geldik. Eşyalarımızın hepsi göçük altında kaldı. Başkanımızdan bazı isteklerimiz oldu. Sağ olsun yakinen ilgilendi ve gönderdi. Engelli çocuklarımız için tekerlekli sandalye en önemlisiydi. Bizlere duyarlı davranışından dolayı Başkanımıza minnettarız ” dediler.