DOSTLUK KAZANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Spor Sahasında oynanan maçı Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehikamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, futbol il temsilcisi Vakıf Demir, ASKF yönetim kurulu üyeleri, her iki takımın kulüp başkanları, Şahinbey ve Şehitkamil belediye meclis üyeleri, amatör spor kulüplerinin başkanları ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Karşılaşma 1 – 1 Berabere Sona Erdi

Haftanın derbi niteliği taşıyan karşılaşmaya çıkarken Şahinbey Belediyespor kulüp başkanı Mehmet Demirbaş ile Şehitkamil Belediyespor kulüp başkanı Sait Kılıç takım kaptanlarına ve hakemlere çiçekler vererek başarılar dilediler.

Şahinbey Belediyespor 7. dakikada Erhan Erdana’nın ayağından bulduğu golle 1 – 0 öne geçti. İlk yarı Şahinbey Belediyespor’ un 1 – 0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda oyunu dengeleyen Şehitkamil Belediyespor ataklar geliştirmeye başlayarak oyunu rakip sahaya yığdı. 77. dakikada Bayram Doğan’la eşitliği yakaladı. Şahinbey Belediyespor 85. Dakikada penaltı vuruşundan yararlanamazken karşılaşma 1 – 1 sona erdi.
Başkan Fadıloğlu; “Kazanan Gaziantep Spor Olsun”

Maç sonrası bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, saygı ve centilmenlik çerçevesinde güzel bir maç ortaya konulduğunu kaydederek, Şahinbey’le aramızda bir rakabet olacak ama bu seviyeli bir rekabettir. Kazanan Gaziantep olsun. Çekişmeli bir maç oldu. Amacımız Gaziantepspor’a nitelikli eleman yetiştirmektir.”dedi.

Başkan Tahmazoğlu; “Her iki Takımımıza da Başarılar Diliyorum”
Sahada güzel bir oyun sergilendiğini ve centilmenliğin kazandığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mücadelenin amatör lig olmasına rağmen zevkli bir maç olduğunu belirterek, her iki takımı kutlayarak süper amatör ligde başarılar diledi.