DOSTLUK MAÇININ GALİBİ ŞEHİTKAMİL OLDU

HEDEF KÜÇÜK YAŞTA FAİR PLAY BİLİNCİNİ AŞILMAK

Şanlıurfa Birecik Futbol Yaz Okulunu ağırlayan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün Teknik Patronu Memik Vurucu; “Yaz Spor okullarında görev yapan antrenör arkadaşlarımız sporcularımıza futbol adına öğrenmeleri gereken ne varsa fazlası ile aşılıyorlar. Ancak bizim için öncelik saha içinde ve dışında centilmenliğin bir an bile kaybolmamasıdır. Spor terimi ile Fair Play olarak tabir ettiğimiz centilmenlik, dostluk, kardeşlik bilinci sporcu eğitiminde olmazsa olmazımızdır. Profesyonel futbolcular takip edildiğinde bu bilince sahip olanların her alan da başarılı olduklarını ve saygı gören bireyler olarak toplumda hayatlarına devam ettiklerini” söyledi.

BİRECİKLİ KRAMPONLAR GAZİANTEP’TEN MUTLU AYRILDILAR

Dostluk Maçı İçin Gaziantep’e gelen Biricik Kaymakamlığı Futbol Yaz Okulu öğrencileri Gaziantep’te gördükleri misafirperverlikten dolayı mutlu olduklarını, profesyonel standartlara sahip bir stadyumda futbol oynama keyfinin başka olduğunu belirttiler.  Birecikli küçük kramponlar “ Kendilerine olan ilgi ve verilen imkânlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.