DSP İL YÖNETİMİ, BAŞKAN FADILOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   

    Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretindin ardından, önceki günde DSP İl Başkanı Bülent Kısa ve yönetim kurulu üyeleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettiler. Başkan Fadıloğlu’na bir buket takdim eden DSP İl Başkanı Bülent Kısa, doğru hizmetlere her zaman destek vereceklerini söyledi.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun, ‘tüm kesimlerle işbirliği halinde olacağız’ şeklindeki açıklamasını doğru bulduklarını belirten Kısa, “Önemli olan bu kente güzel hizmetlerin yapılmasıdır. Bu konuda bizler üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Fikir sorulduğunda düşüncemizi aktarırız. Bugünde değerli belediye başkanımızla bu konularda fikir alış-verişinde bulunduk. Bizleri son derece güzel karşıladılar. Yeni fikirlere önem verdiğini düşündüğümüz belediye başkanımıza ve ekibine bundan sonraki görev süresinde başarılar diliyoruz” dedi.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, önce CHP İl yönetiminin ardından DSP İl yönetiminin ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını söyledi.

    Siyaseteki rekabetin sadece seçim dönemlerinde olması gerektiğini belirten Başkan Fadıloğlu, “Seçim sonraki süreçte hizmette rekabet olmalı. Bizler olaya bu açıdan bakıyoruz. Tüm kesimlerin fikirleri bizim için son derece önemlidir. Hiçbir zaman ‘ben yaptım oldu’ anlayışını benimsemedik. Amacımız bu kentte en güzel hizmeti yapmaksa, partili partisiz tüm kesimlerle işbirliği ve fikirbirliği içerisinde olmalıyız. Geride bıraktığımız süreçte, bu konudaki samimiyetimiz ziyaretlerle pekişiyor ve bizlerde bu sinerjiden mutlu oluyoruz” dedi.