DÜLÜK BABA MESİRE ALANI YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu “Vatandaşlarımızın Fikirleri Çalışmalarımıza Yön Veriyor”

Çalışmalar konusunda bilgi veren Başkan Fadıloğlu, Dülükbaba Projesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak; “Çalışmaları yerinde incelemek için neredeyse her gün rutin olarak ziyaret ediyoruz. Bugün Sayın Vekilimizde bize katıldı. Ziyaretlerimizde özellikle vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların da fikirlerini alıyoruz. Çalışmalar olabildiğince hızlı sürdürülüyor fakat Mesire alanımız aynı zamanda hizmete de açık tutulduğu için çalışmalar biraz daha zorlaşıyor. Buna rağmen çanla başla çalışan personelimize teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Proje kapsamında; Alt ve üst elektrik yapısı yenilediklerini. Çekilen 13 km. su tesisatı ve 3 yeni depo ile de, su kullanımını kontrol altına aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Yetersiz kalan market yıkılarak yerine her türlü ihtiyacın karşılanabileceği alışveriş merkezi kuruldu. Güvenliğin kontrol altına alınması için mobese kameraları yakın zamanda faaliyete geçirerek kötü niyetli insanlar bu bölgeden uzaklaştırılması sağlandı. Yollara nitelikli parke taşları döşenip 1300 metreden oluşan, tartan yürüyüş pisti yapıldı. Aynı zamanda kurulan fitness aletleriyle de burası kompleks bir spor alanı haline getirildi. İnsanlarımız burada hem pikniklerini yapacak hem de çam kokusu altında spor yapmanın keyfine varacaklar ”diye konuştu.

Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu “Başkanımız Her Ayrıntıyı Düşünmüş”

Ziyarete katılan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise “Öneklikle burada emeği geçen başkanımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve belediyemizin tüm çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Yapılan çalışmalar gerçekten çok güzel. Özellikle Başkanımızın her ayrıntıyı düşünerek çok titiz bir çalışma sergilediğini görüyoruz. Sayın başkanımız, yıllardan beri dokunulmayan alt yapı da dahil olmak üzere Dülükbaba Mesire Alanı’nın bütün eksikliklerini gidererek; vatandaşlarımızın yıllar boyu yararlanabilecekleri bir çalışmaya imza atmışlar. Vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri sorduğumuzda çok güzel şeyler duyuyoruz. Bu da hem başkanımızın hem de bizlerin tüm yorgunluklarını alıyor ve yeni hizmetler için bizleri motive ediyor” dedi.