DÜLÜK MESİRE ALANINDAKİ BÜYÜK DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Daha önce çalışmaların birinci etabı olan 1300 mt'lik koşu parkuru, alış veriş merkezi, otopark ve iki yeni kuyuda yapılan sondaj çalışması ile kurulan 1000 tonluk ilave su deposunu, hayat geçiren Şehitkamil Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Havaların Isınmasıyla Çalışmalar Hızlandı…

Havalar ısınmasıyla hızlanan çalışmaları yerinde gezen Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, dört önemli projeden birisi olarak nitelendirdiği uygulama hakkında; Dülükbaba mesire alanının birinci etabının çalışmalarının tamamlandığını belirterek ikinci etabın çalışmalarına ara vermeden başladıklarını söyledi. Çocukluğumuzdan beri bildiğimiz Dülükbaba mesire alanında değişimi hakkında bilgi veren Başkan Fadıloğlu; “ Mesire alanındaki kartal tepeye geçen ara yolun diğer bir adıyla yangın yolunu rehabilite etmeye çalışıyoruz. Dülük babanın komple bir ring halinde rahatlıkla gezilebilecek bir yer ve yolun daha sağlıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz. Burada spor aktivitelerin yapılabileceği nitelikli bir parkur haline getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.