DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TOPLU NİKAHLA KUTLANACAK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gaziantep'in Şehitkamil ilçe Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, Türk Halk Müziği'nin başarılı ve sevilen ismi Muazzez Ersoy'un da katılacağı toplu nikah töreniyle kutlamaya hazırlanıyor.

Gaziantep'te yıllardır yaşadıkları maddi sıkıntılar nedeniyle evlenemeyen çiftler, Şehitkamil Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan toplu nikah töreninde dünyaevine girecek. Şehitkamil Belediyesi'nce hazırlanan 90 çiftin yüzünü güldürecek toplu nikah töreninde; gelinlikler, damatlıklar ve evlilik cüzdanı gibi nikah giderleri yine Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılanacak.

180 KARDEŞİMİZİN SEVGİLERİNİ BİR YUVA ALTINDA PERÇİNLEMEK BİZLERİN GÖREVİDİR.

Sevgilerini birleştirdikleri halde yaşadıkları maddi sıkıntılar sebebiyle hayatlarını bir türlü birleştiremeyen çiftlerin dünyaevine girmelerine vesile oldukları için mutluluk duyduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Birbirlerini seven kardeşlerimizin hayatlarını birleştirebilmelerini sağlamak bizleri mutlu ettiği gibi aynı zamanda heyecanlandırıyor. 180 kardeşimizin sevgilerini bir yuva altında perçinlemek bizlerin görevidir. Sosyal belediyeciliğin öncelikli şartı; toplumda mutlu, huzurlu ve başarılı bireyler yetiştirmek ve onlara bu imkanları sağlamaktır. Ben şimdiden evlenecek olan çiftlerimize ömür boyu sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum" dedi.

TÜM BAYANLAR DAVETLİDİR

Başkan Fadıloğlu, nikahları kıyılacak çiftlere bir de sürpriz hazırladı. Fadıloğlu, nikah töreninin ardından Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Muazzez Ersoy'un sahne alacağını söyledi. Sevilen şarkılarını evliliğe ilk adımı atacak 90 çift ve bunun yanı sıra Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla salonu dolduranlar için seslendirecek olan Muazzez Ersoy konserine tüm kadınların davetli olduğu da duyuruldu.