DUYGULANDIRAN BULUŞMA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


18–24 Mart 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla güzel bir buluşmaya ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi Nurtepe Anne Merkezi, Mahallede bulunan Annelerle bir araya geldi.

Nurtepe Sosyal Tesisindeki programa Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Abdülcabar Özkara, Murat Özgüler, İdari yöneticiler ve çok sayıda Anne katıldı.

Nurtepe Anne merkezi Sorumlusu Eda Çiftçi günün anlamına binaen yaptığı konuşmada, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık hayatın çok özel bir dönem olduğu belirten Çiftçi; “Yaşlılarımız dün ve bugünün arasında köprü kuran kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlığımızdır. Yaşlı bireylerin toplumda bütünleşmesi daha aktif olması ve yaşama bağlı kalmaları gerekir” dedi.

Annelerin mekanın her zaman cennetlik olduğuna değinen Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Anne – Baba biz küçükken bizlere nasıl bakıyorsa, nasıl ilgileniyorsa bizde büyüdüğümüzde onlara destek olmalıyız. Eğer şuan sağlıklı bir şekilde yaşıyorsak önce Allahın sonra Anne Babamızın sayesinde. Dua alan çocuk hayatının her aşamasında başarıya ulaşır ve mutlu bir yaşantısı olur. Allah sizlerin duasını her zaman bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, yaşlıların ellerini öpüp onların halini, hatırını soran tek tek ilgilenip fotoğraf çektiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına getirdikleri çeşitli hediyeleri sundu.