EĞİTİM İÇİN KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağçı, Ali Tutkun İlköğretim Okul Müdürü Erol Ağkale, Sınıf Öğretmenleri Hacı Ali Kaya, İnci Alacan, Teyide Kaya, Zeynep Göknel ve 8. Sınıf Öğrencileri Süheyla Avcı ile Hacı Korlan katıldı.

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı yaptığı açıklamada; “ Ali tutkun ilköğretim okulumuzla birlikte Şehitkamil belediye başkanımızı ziyaret ettik. Bu güne kadar eğitime yaptığı katkılardan ve bize verdiği desteklerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil ilçemiz için güzel çalışmalarımız var. Kaymakamımızla ve Belediye başkanımızla bunları konuşup fikir alış – verişinde bulunuyoruz. Ben bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılını kutluyor ve İlköğretim haftasının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “Biz Eğitim İçin Üzerimize Düşeni Fazlasıyla yaparız”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise 2011 – 2012 eğitim öğretim yılının başlangıcı çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Ali Tutkun İlköğretim okul Müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerinin ziyaretinden son derece memnun olduğu dile getirerek; “ Yerel yönetimler yalnızca standart işleri yapmanın dışında da şehrin meseleleriyle ilgilenmesi gereken kuruluşlar. Bizde bu konuda toplumsal duyarlılık çerçevesinde eğitime yönelik olarak faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Geçen yıl 15 Bin bu yıl ise 15 Bin öğrencinin kırtasiye yardımını Milli eğitimle beraber organize ederek dağıttık. Kurumlar arası ilişkiler belli bir noktaya gelince güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. 125 okulda 15 Bin paketin dağıtımını inşallah bu hafta sonuna kadar bitirmiş olacağız” dedi.

Başkan Fadıloğlu; “ Bizlere Büyük Görevleri Düşüyor”

Meselenin sadece kırtasiye yardımının olmadığını da düşünen Başkan Fadıloğlu; “ Gaziantep’in önemli olan sorunu eğitim. Belediyelere de bu konuda büyük görevler düşüyor. Biz milli eğitim müdürlüğümüzle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Şuana kadar kendi ukdemiz de bulunan tüm okul arazilerini milli eğitime özel idareye devrettik. Filen inşaatı başlayan ve başlayacak olan okullarımız var. Var gücümüzle eğitimde istediğimiz noktaya inşallah geleceğiz. İlçe milli eğitim müdürümüze ve Ali Tutkun ilköğretim okulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerine bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.