ELLER SEMAYA AÇILARAK DUALAR HAKKA ARZ EDİLDİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN MEVLİD PROGRAMI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’in (s.a.v)  dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevî (Hicri Rebiulevvel ayının 12. gecesi) münasebetiyle düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri her gün farklı programlarla devam ediyor. ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Karşıyaka Merkez Cami’de akşam namazının ardından Mevlid programı gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi, camiye gelen cemaate gül suyu ikramında bulundu. Yasin’-i Şerifler’in okunmasıyla başlayan Mevlid programı Kur’an tilavetiyle devam etti. Vatandaşların ilgi gösterdiği Mevlid programı okunan dualar eşliğinde yatsı namazına kadar sürdü. Mevlid programının ardından Bosna Hersek Parkı içinde Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) Sakal-ı Şerif’i sergilendi. Yüzlerce vatandaş Sakal-ı Şerif’i görmek için parka akın etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren Sakal-ı Şerif programı vatandaşları memnun etti.

“BELEDİYEMİZİN BU TÜR PROGRAMLARINDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Şehitkamil Belediyesi’nin Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilk olarak mevlid programı düzenlediğini söyleyen vatandaşlar, “Belediyemizin bu tür anlamlı ve güzel programları bizlerle buluşturmasından son derece memnunuz. İlk olarak Karşıyaka Cami’de Mevlid programı düzenlendi. Ardından ise Bosna Hersek Parkı içinde Efendimiz’in (s.a.v) mübarek Sakal-ı Şerif’i sergilendi. Allah belediye başkanımızdan razı olsun” dediler.