EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN'DAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

“DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM”

Şehitkamil ilçesindeki güvenlik tedbirlerinin karşılıklı olarak görüşüldüğü ziyarette Emniyet Müdürü Aydın, çalışmaları hakkında Başkan Fadıloğlu’na bilgiler verdi. Şehrin daha huzurlu ve güvenilir olması için Başkan Fadıloğlu ile işbirliği yapacaklarını söyleyen Aydın, “Görev başladım ve 1 ayımı tamamladım. Bu süre zarfında Gaziantepliler ile değişik platformlarda bir araya geldim. Hem şehrimizi hem de Gaziantep insanını tanımaya çalışıyorum. Göreve başlar başlamaz değerli başkanım bize ziyarette bulunmuştu. O sıcak ziyaretin ardından bizde kendisine iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Dolayısıyla bugün bu amaçla buradayız. İnşallah Gaziantep’in güvenliğinin sağlanması noktasında değerli belediye başkanlarımızla da tabi ki işbirliğimiz var. Bu anlamda atacağımız adımda onlarında desteğini ve çalışmalarımızda yanımızda olmalarını kendilerinden talep edeceğiz. Bu konuda kendilerinin de bizlere destek sözü var. Ziyaret çerçevesinde Şehitkamil ilçesinde güvenlik anlamında alacağımız tedbirler konusunda karşılıklı olarak görüş alış verişinde bulunacağız. Bizlere destek veren Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HUZURUMUZU KİMSE BOZAMAZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, kısa süre önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi. Gaziantep’in huzur şehri olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu, hiç kimsenin Gaziantep’in huzurunu bozmaya gücünün yetmeyeceğini belirtti. Ortak akılla her türlü sorunun üstesinden geldiklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, şehrin asayişini ve huzurunu sağlayan emniyet teşkilatının her zaman yanında olacaklarını kaydetti.