EN BÜYÜK KARŞILIK HAYIR DUASIDIR

HAYALİNİ KURDUĞU AKÜLÜ ARACA SAHİP OLDU

İki yaşındayken geçirdiği felç neticesinde hareket kabiliyetini yitiren üç çocuk annesi Sevim Bilir Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyareti ile duygu dolu anlar yaşadı. Şehitkamil Belediyesine bağlı Gıda Bankasına akülü tekerlekli sandalye için başvuran Sevim Bilir belediye yetkililerince yapılan çalışma sonucunda yıllardır hayalini kurduğu akülü aracın sahibi oldu. Pir Sultan Mahallesinde ikamet eden Sevim Bilir Başkan Fadıloğlu’nun da ziyareti ile sevinci iki kat arttı. Ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Bilir; “ Bundan sonra gözyaşlarım mutluluktan akacak” dedi.

AMACIMIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK

Mahalle muhtarları ile iç içe çalışarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara anında cevap verdiklerini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Saha çalışması yaparak bizlerin işlerini kolaylaştırıyorlar. Bu gün Sevim Hanıma akülü araç hediye ettik. Kendisinin Gıda Bankamıza bir talebi olmuş. Bizim arkadaşlarımızda gelip durumu yerinde görmüşler. Bizim amacımız gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bularak onların sıkıntılarına bir nebze olsun çare olmak. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize. Bizler herhangi bir karşılık beklemeden bu hizmeti gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bizim için en büyük karşılık bir hayır duasıdır” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU İLE ÇALIŞMAK BİZE GURUR VERİYOR

Başkan Fadıloğlu ile çalışmaktan gurur duyduklarını dile getiren Pir Sultan Mahalle Muhtarı İsmail Öysüz; “Şehitkamil Belediye Başkanımız her konuda olduğu gibi özellikle yardım konusunda çok duyarlı davranıyor. Daha öncede mahallemizdeki engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye vererek ihtiyaçlarını karşılamıştık. Bu durumdan vatandaşlarımız çok memnun. Bizler de saha çalışması yaparak Belediyemize yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

AKÜLÜ ARAÇ İLE HAYATIM KOLAYLAŞACAK

Akülü araç sayesinde artık daha rahat hareket edebileceğini söyleyen Sevim Bilir; “İki yaşındayken felç geçirdim. Zaman geçtikçe hareket kabiliyetimi kaybetmeye başladım. Şehitkamil Belediyesinden akülü araç talebim olmuştu. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu kendi elleriyle aracımı teslim etti. Üç çocuk annesiyim. Bir yerden bir yere giderken çok zorlanıyordum. Artık istediğim yere kimsenin yardımı olmadan gidebileceğim. Bundan sonra gözyaşlarım sevinçten akacak” dedi.